între noi fie vorba

blog din întâmplări și păreri răzlețe

Descarcă SPOT și ai zeci de beneficii la Brăila Mall și Shopping City Galați

Acum ai ocazia de a aduce experiența de cumpărături la un nou nivel cu SPOT – aplicația gratuită dedicată clienților Brăila Mall și Shopping City Galați prin care ești zilnic conectat la cele mai cool & fashionable noutăți.

Datorită aplicației SPOT fiecare vizită la mall îți este răsplătită cu puncte de loialitate și reduceri la magazinele partenere, dar și cu beneficii exclusive și funcționalități personalizate.

Downloadează SPOT, înregistrează-te și primești 100 de puncte bonus! Aplicația este disponibilă în App Store sau Google Play.

Care sunt beneficiile SPOT?

  • Accesul rapid către informații și noutăți despre mall-ul tău favorit
  • Voucherele de cumpărături, premiile și recompensele primite în baza punctelor de loialitate acumulate în aplicație
  • Reducerile la magazinele partenere, beneficiile exclusive și funcționalitățile personalizate
  • Discounturi între 3% și 5% la magazinele preferate – Tezyo, Sport Vision, Various Brands
  • Noutăți despre evenimente și vânzări exclusive
  • Wi-Fi gratuit în mall
  • Poți deveni membru Premium SPOT sau Elite SPOT dacă acumulezi 6000 de puncte de loialitate sau, respectiv, 12000 de puncte de loialitate. Nivelurile Premium și Elite îți aduc extra reduceri și invitații la evenimente organizate exclusiv pentru membri

Ce este SPOT?

SPOT este aplicația mobilă care le aduce utilizatorilor puncte, prin programul de fidelizare My Spot, care pot fi accesate și cheltuite doar prin intermediul aplicației. Ai opțiunea de a achiziționa premii, vouchere de cumpărături sau recompense în baza punctelor de loialitate acumulate în aplicație.

Aplicația poate fi utilizată și drept ghid, prin accesarea hărților interactive, pentru a ajunge cât mai ușor la magazinul dorit, și tot prin intermediul ei vei primi notificări personalizate pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte speciale și evenimente.

Aplicația mobilă SPOT este destinată clienților centrelor comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle, din care fac parte 15 de centre comerciale* în cele mai importante orașe din România.

Creearea unui cont în aplicația SPOT

Descărcarea și utilizarea aplicației este gratuită. După instalarea aplicației fiecare utilizator își creează un cont de utilizator pe baza căruia poate acumula puncte de fidelitate și poate avea acces la ofertele și beneficii.

Cum câștig puncte și care este valabilitatea lor?

Pentru a câștiga puncte trebuie să ai aplicația instalată, să fii autentificat în cont și să scanezi bonurile de cumpărături în maximum 48 de ore de la achiziție, urmărind instrucțiunile din aplicație. În plus, poți primi puncte de fidelitate și atunci când recomanzi SPOT către un prieten sau la check-in în mall. Numărul de puncte oferit pentru fiecare acțiune este dinamic și este menționat în secțiunea My SPOT, iar punctele câștigate expiră în termen de 12 luni de la primirea acestora, dacă nu sunt cheltuite.

Descarcă SPOT și ai zeci de beneficii la Brăila Mall și Shopping City Galați

Cum scanez bonurile de cumpărături?

Chiar în meniul principal al aplicației ai opțiunea de a scana bonul de cumpărături. Primești pe telefonul tău indicațiile despre cum să poziționezi bonul pentru fotografiere și care sunt regulile de validare îaninte de acordarea punctelor de fidelitate.

Poți să scanezi bonul de cumpărături și acasă, dacă nu depășești 48 de ore de la achiziție! În caz contrar, bonul nu va fi acceptat pentru scanare.

Cum pot să cheltuiesc punctele acumulate?

Pentru a-ți cheltui punctele, poți alege oricare dintre cadourile din secțiunea My SPOT -> Spend Now. Pentru a putea fi revendicat, cadoul ales de tine trebuie să aibă valoarea mai mică sau egală decât numărul de puncte disponibil în contul tău.

Cum a fost experiența mea cu SPOT

Instalarea aplicației SPOT și personalizarea ei au decurs simplu și rapid pentru mine. M-am apucat apoi de răsfoit, mi-am personalizat contul și am trecut prin toate paginile, ca să știu unde găsesc toate informațiile utile atunci când voi avea nevoie de ele. Cred că cel mai mult îmi place tare sistemul de acumulare a punctelor. Eu îl văd ca pe un challenge, atractiv pentru orice tip de client, de pe urma căruia chiar poți să beneficiezi de o recompensă.

Alte noutăți de la Shopping City Galați și Brăila Mall

Dacă ești în căutarea cadoului potrivit, Brăila Mall și Shopping City Galați îți propun soluția perfectă pentru a dărui bucurii. Le poți oferi celor dragi libertatea de a alege exact ce își doresc, oferindu-le vouchere cadou, iar ei se vor bucura de o sesiune de shopping pentru care îți vor mulțumi mai apoi.

Practice și elegante, cardurile cadou de la Shopping City Galați și de la Brăila Mall pot fi utilizate în magazinele partenere. Ele pot fi cadoul perfect pentru familie sau prieteni, cu ocazia aniversărilor, sărbătorilor sau a altor ocazii. Pe baza cardurilor cadou pot fi achiziționate haine şi accesorii ȋn tendinţe, bijuterii, produse cosmetice, jucăriile mult așteptate, cele mai practice articole sportive și multe alte tipuri de produse.

Cardurile cadou Shopping City Galați sunt disponibile în variantele de 50 lei, 100 lei, 200 lei sau 300 lei și pot fi achiziționate de la Biroul de Informații Shopping City Galați cu plata cash sau card.

Iar voucherele cadou de la Brăila Mall sunt tot de patru tipuri de vouchere – 30 lei, 50 lei, 100 lei si 200 lei – pe care le pot achiziţiona de la Biroul de Informaţii Brăila Mall.

* Centrele comerciale din grupul NEPI Rockcastle care fac parte din proiect: Mega Mall, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș și Ploiesti Shopping City

Ana Elisabeta Beliu

One thought on “Descarcă SPOT și ai zeci de beneficii la Brăila Mall și Shopping City Galați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top