între noi fie vorba

blog din întâmplări și păreri răzlețe

De ce BGG

De ce BGG (Blog Gathering Galaţi)? Pentru că orice prilej de conversaţie şi bere merită. Pentru că oamenii vin aici deschişi, pozitivi şi puşi pe fapte mari. Iar o mulţime de inşi cu frunţi descreţite e o raritate în oraşul ăsta. Pentru că – bloggeri sau nu – simţim fiecare să ne implicăm într-o comunitate locală şi să încercăm să facem oraşul ăsta mai fain.

Revin cu aceeaşi idee fixă, pe care am s-o repet până când Galaţiul o existe (măcar) pe harta acestei ţări. Că se întâmplă atât de puţine lucruri, că se întâmplă atât de rar lucruri faine, încât e păcat să ratezi vreunul. Că oamenii din jur mi se plâng, sictiriţi de plictiseală, că nu au cu ce să-şi ocupe timpul. Cum de am eu atâtea lucruri interesante de făcut?!

Apreciez cât se poate de sincer efortul celor care organizează BGG-urile şi care încearcă să dezvolte cât mai mult întâlnirile de genul ăsta. Deşi sunt de acord şi cu punctul de vedere al Laurei! Şi mă plâng la unison cu majoritatea că asemenea evenimente trebuie să aibă loc musai în uichend.

Una peste alta, pot spune că m-am simţit bine la BGG4 şi că a fost plăcut să stau la poveşti cu oameni foarte fain. Iar din toate subiectele prezentate/discutate sper din tot sufletul ca „Paper Girl” să prindă contur în Galaţi, pentru că am deja în minte vreo trei paper-girl-iţe potrivite pentru treaba asta. Ştiu, cei care n-au fost acolo vor dori lămuriri suplimentare. Păi, ce-ar fi să le aflaţi la BGG5?

Mai multe detalii despre BGG4 găsiţi pe blogurile Nicoleta Doina Radu şi Gabriel Ursan

Ana Elisabeta Beliu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top