Despre mine

Scriu de când mă știu, fără să fi conștientizat că reprezintă o măiestrie să pui cuvintele într-o anume ordine, să le faci ușor și plăcut de citit. Viața m-a condus până la a semna articole în ziar și m-am înscris apoi cu elan la jurnalism. Însă până când să termin facultatea mi-am dat seama că nu în felul ăla, cu normă, cu sânge rece, mi-ar fi plăcut să scriu mai departe. Așa că am abandonat presa încă înainte să îmi iau diploma.

De ce ”Între noi fie vorba”? Pentru că fiecare text de pe blog a fost mereu scris pentru sau cu gândul la cineva. Pentru că mi-am dorit mereu să ajut, să intrig sau să explic prin scris. Pentru că pe mine lecturile mă ajută, mă învață ori mă completează și mi-am dorit ca asta să pot face la rându-mi pe blog.

Sunt Ana Elisabeta (Beliu) și scriu pe blogul ăsta din ianuarie 2015. Prea puțin, prea rar, însă am întotdeauna liste cu ”articole de scris pe blog”. Semn că nu ideile îmi lipsesc. Nici cheful. Poate doar un ghiont.

Ce fac cu viața mea, asta în care abia mai e loc de scris? Sunt graphic designer, cu experiență mai ales pe materiale publicitare and print, în continuu proces de învățare. Merg pe munte de câțiva ani, vis devenit realitate. Biciclesc pe un MTB roșu – realitate devenită vis devenit și el iarăși realitate 🙂 Fac voluntariat cât de mult și cât de des, prin mai multe ONG-uri. Completez liste de ”to do” și mă întreb, retoric, unde se duce timpul când se duce.

Vă mulţumesc vouă, tuturor celor care sunteți curioși!

P.S. Este interzisă copierea sau reproducerea – integrală sau parţială – a textelor sau a imaginilor de pe acest site fără acordul meu direct. Materialele publicate pe acest blog – texte, imagini şi logo – îmi aparţin şi sunt protejate prin Legea dreptului de autor (cu excepţia materialelor care au trimitere directă către alţi autori sau alte surse)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.