Despre mine

Deşi scriu pe blog de ani buni, este pentru prima dată când mă aşez în faţa tastaturii pentru a lega câteva cuvinte despre mine. Gen prezentare. Numele meu întreg, de om mare, este Ana Elisabeta Beliu. Cochetez cu scrisul de când mă ştiu şi am visat cândva să fac o carieră din asta. Am încercat şi am renunţat. Dar am ales, în schimb, să-mi aştern aici părerile răzleţe despre lucruri, oameni şi întâmplări. Acest blog – www.intrenoifievorba.ro – îl continuă pe cel care mi-a ştiut păsurile şi bucuriile timp de aproape 6 ani: anaelisabeta.blogspot.ro. Până la punctul zero al intre noi fie vorba (punct) ro – ianuarie 2015.

De ce „între noi fie vorba”? Titlul ăsta mi-a fost făcut cadou, în urmă cu ceva ani, de redactorul-şef al cotidianului la care lucram pe atunci. Viaţa liberă. Ar fi trebuit să fie o rubrică de ziar, cu şi despre oameni. Până la urmă rubrica respectivă am publicat-o într-o altă formă, dar numele cu pricina mi-a rămas în agendă şi m-a bântuit o vreme, până când am decis să îl transform într-un blog. De atunci „între noi fie vorba” e un soi de marcă personală şi un unghi din care privesc lucrurile înainte de a mă apuca de scris. Ori de pozat.

Cu ce mă ucup de când am plecat cu totul din lumea presei? „Desenez”. Adică sunt graphic designer cu normă întreagă. Fac materiale publicitare de toate felurile, mă joc de-a Photoshop-ul şi Corel-ul, încerc să fiu în tendinţe şi să nu mă sinucid atunci când aud: vreau ceva mişto, auriu sau glam… Lucrez cu drag cel puţin 8 ore pe zi şi-apoi mai adaug încă vreo câteva pe săptămână pentru proiecte extra, voluntariat şi… altele. Listele de „to do” nu dispar vreodată din viaţa mea!

Din când în când mă mai joc de-a fotografia. Caut să imortalizez clipe, nuanţe, anotimpuri, peisaje. Dar când frumosul e mai presus decât talentul sau experienţa mea în materie de foto, prefer să privesc şi atât.

Vă mulţumesc vouă, tuturor, pentru că mă citiţi!

P.S. Este interzisă copierea sau reproducerea – integrală sau parţială – a textelor sau a imaginilor de pe acest site fără acordul meu direct. Materialele publicate pe acest blog – texte, imagini şi logo – îmi aparţin în totalitate şi sunt protejate prin Legea dreptului de autor (cu excepţia materialelor care au trimitere directă către alţi autori sau alte surse)

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.