între noi fie vorba

blog din întâmplări și păreri răzlețe

Gala Comunităţii Gălăţene – sau despre oameni care mută Galaţiul din loc

Nu cred că poate exista o bucurie mai mare pentru un oraş decât să coaguleze o comunitate de oameni care fac lucrurile să se întâmple. Vorbim aici despre ONG-uri, firme şi persoane care îşi folosesc o parte din timp pentru binele comun. De fapt, mai poate exista o bucurie de-a dreptul imensă… să fim din ce în ce mai mulţi! 

Când? Unde? Ce?

Fundația Comunitară organizează în această toamnă Gala Comunităţii Gălăţene – ediţia I, pe 28 noiembrie, de la ora 18:00, la Teatrul Dramatic. Evenimentul este dedicat recunoașterii binelui făcut de gălățeni pentru comunitate, pentru dezvoltarea locală și pentru implicarea socială. Accesul la Gală se face exclusiv pe bază de invitație care se poate procura de la organizatori, completând formularul: https://galacomunitatiigalatene.ro/invitatii-gala/. Se recomandă o donație de 50 lei, sumă care va fi direcționată către programul Fondul de Burse susținut de Fundația Comunitară Galați. Acest program susține liceeni cu rezultate foarte bune la învățătură, dar care riscă abandonul școlar din pricina veniturilor foarte mici ale familiilor din care provin. Dacă eşti interesat(ă), află aici multe detalii despre Gală.

Voturile pentru acest eveniment se vor încheia pe 23 noiembrie, la ora 23:59. Așa că, dacă nu ai ales încă, este timpul să intri pe https://galacomunitatiigalatene.ro/ şi să afli care sunt persoanele, proiectele şi organizaţiile care au fost nominalizate.

Gala Comunităţii Gălăţene propune 12 categorii de nominalizări: » Campanie de strângere de fonduri » Colegul implicat » Companie implicată în comunitate » Coordonatorul de voluntari » Cu și despre tineri » Fundraiser profesionist sau amator » Impact în comunitate » Intervenție comunitară » Istoria și cultura Galaților » La început de drum
» Responsabilitate Socială » Voluntarul anului.

De ce?

„Tu ce scop ai în viață? Al nostru este să aducem împreună, pe 28 noiembrie, toți Arhitecții binelui din Galați, oameni care nu par că se vor opri până când nu reușesc să construiască o lume mai bună”, scriu cei de la Fundaţia Comunitară Galaţi.

Aş mai adăuga că e cea mai bună oportunitate de a cunoaşte oamenii, ONG-urile şi voluntarii la un loc. De a-i auzi, vedea şi de a-ţi da seama că nu au pelerine, chiloţi peste pantaloni sau vreo superputere. Alta decât încăpăţânarea 🙂 Iar dovada că încăpăţânarea este o superputere este, poate, faptul că datorită ei am fost nominalizată la două categorii. De a doua habar nu am avut până acum câteva zile. Dar despre asta vom povesti face to face, pe 28 noiembrie. La „Gala Comunităţii Gălăţene – locul unde gălățenii mulțumesc altor… gălățeni pentru toate gesturile lor frumoase și benefice comunității locale!”

Ana Elisabeta Beliu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top