între noi fie vorba

blog din întâmplări și păreri răzlețe

Hai să le facem o bucurie unor copii, de Crăciun

Dacă ai acasă un calculator, un monitor sau ceva componente pe care nu le mai foloseşti, donează-le în sprijinul unor copii. Cam asta ar fi, pe scurt, ideea campaniei iniţiate de Thecon, care se va desfăşura până pe 23 decembrie 2016.

Gândeşte-te bine, căci sigur ai ceva de donat! Măcar o tastatură sau un cooler… Cum trebuie să procedezi? Poţi merge chiar tu la centrul de colectare și asamblare (pe strada Siderurgiștilor nr. 9, Galați), o poţi contacta pe Anamaria // 0747 41 88 64 – cea care se ocupă de gestionarea acestui proiect sau mai poţi cere îndrumări şi la numerele de telefon: 0336 401 851 // 0773 70 15 34 // 0757 34 80 85.

De asemenea, orice ajutor este binevenit în sprijinirea şi implementarea acestei campanii. Iar dacă te pricepi la asamblarea calculatoarelor şi vrei să dăruieşti câteva ore din timpul tău, eşti invitat să dai o mână de ajutor.

Deşi nu mă încântă ideea de a fi mai buni şi mai darnici doar în preajma sărbătorilor, am îndrăgit această campanie din prima clipă. Pentru că un calculator dăruit unui copil este mai mult decât sacoşa cu bunătăţi care să-i îndulcească viaţa o săptămână. Este un dar care-i rămâne pe termen lung şi îl va ajuta să-şi însenineze, măcar puţin, viitorul. Aşa că mă apuc să scotocesc prin dulapuri şi cutii, în căutarea de piese pentru acest puzzle.

„Vrem să facem câțiva copii gălățeni mai fericiți Crăciunul care vine. Așa că vom strânge calculatoare și piese de calculatoare de la oricine nu le mai folosește. Ulterior le vom curăța, asambla, tuna bine și le vom dona copiilor care încă nu au unul. Poți să te implici și tu donându-ți calculatorul pe care nu îl mai folosești (fii sincer, toată lumea are unul care strânge praful și ocupă spațiul degeaba) sau orice piesă care ți-a rămas de la ultimul upgrade. Hai să construim o poveste epică de Crăciun!”, este îndemnul celor de la Thecon.

Tu ce zici? Ai curaj?

Ana Elisabeta Beliu

3 thoughts on “Hai să le facem o bucurie unor copii, de Crăciun

 1. Ok am inteles, dar am si niste procesoare, memorii ram, mouse-uri co niste coolere , aceste componente sunt de ca calculatoarele mele vechi, si acum am asamblat altul nou.
  O sa le trimit un mesaj si o sa-i intreb despre imprimanta daca vor sa o ia !!

 2. Buna seara , Ana , am citit acest mesaj (am bifat si am adaugat blogul tau in adresa mea de e-mail) si orice postezi imi apare pe e-mail , si vreau si eu sa donez ceva daca se poate , in primul rand am o imprimanta Lexmark Z 1300 , eu am cumparat-o in 2007 , insa nu o mai folosesc de aproape 2 ani , am cd-ul cu driver al ei original , cablurile ,decat ca cartusul nu cred ca mai este bun , trebuie inlocuit , daca vrei trimit si cartusul , poate se mai poate reconditiona si refolosi , si am si calimara cu cerneala neagra pentru cartus si , le trimit pe toate pentru ca nu mai imi folosesc.
  O sa-ti spun mai multe pe adresa de e-mail ! Se poate dona si aceasta imprimanta ?
  Trimite-mi un mesaj la adresa mea de e-mail ca sa-ti spun mai multe.
  Adresa mea de e-mail este: stoicamarian@hotmail.com

  numai bine

  Cu

  1. Marian, te rog să îi contactezi pe cei de la Thecon. Ei îţi vor spune dacă pot folosi sau nu imprimanta. Eu nu am cunoştinţe tehnice în privinţa asta şi nici nu sunt în postura de intermedia comunicarea dintre voi. Ai în articol numerele lor de telefon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top