între noi fie vorba

blog din întâmplări și păreri răzlețe

Improvizaţie de nota 10

Am încercat să povestesc I’m Pro Show-ul de joi seară. Şi mi-am dat seama că nu prea am cum. Celor care nu au reuşit să ajungă le-am repetat pe un ton strident că au pierdut o reprezentaţie foarte mişto. Iar celor care nici nu au avut de gând să participe… nu pot decât să le arăt câteva imagini şi să îi las să-şi imagineze cam ce fac oamenii-artişti acolo, pe scenă.

„I’M PRO SHOW cu SOCIAL ACT THEATRE și invitatul special DRAGOȘ MUSCALU” – pe numele lui de event – a fost o porţie copioasă de umor fain, actorie, talent, imaginaţie, muzică, improvizaţie şi alte chestii din acelaşi meniu. După cum a precizat Dragoş Muscalu în introducere şi în introducerea-introducerii (şi sper să nu fi fost o glumă!), spectacolul a participat prin video live streaming la un festival de teatru sport din Quebec (…şi restul detaliilor pe care le-am notat în carneţel… chiar nu le mai înţeleg 🙂 )

Îi aplaud din nou pe cei care ne-au animat o seară mohorâtă şi ne-au dăruit hohote de râs cam cât să ne ajungă două săptămâni. Oana Mogoş, Radu Horghidan, Florin Toma, Răzvan Clopoţel, Dudu (la pian) şi Muscalu. Dragoş Muscalu.
Şi Onor Publicul. Şi copilul din cadă…

P.S. Mai vrem!

 

Ana Elisabeta Beliu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top