între noi fie vorba

blog din întâmplări și păreri răzlețe

Înscrie-ţi blogul în campania susţinută de Thecon

Acum vreo trei săptămâni am dat peste un titlu care făcea trimitere la o campanie realizată de Thecon. Între timp am aflat că ea se derulează deja de un an şi că oamenii ăştia au ajutat câteva zeci de bloguri să îşi îmbunătăţească aspectul şi funcţionalitatea.

Despre ce este vorba? Thecon este singura firmă de Web Design, Soluții E-Commerce și Promovare Online de ultimă generație care se oferă să ajute gratuit bloggerii din România. Primul pas este să completezi formularul de înscriere. Apoi primeşti îndrumare şi sfaturi, pliate pe nevoile tale.

Crezi că tu nu ai nevoie de ajutor? Indiferent dacă ţi se pare sau nu că blogul tău este perfect, merită să le ceri părerea acestor oameni. Chiar dacă ai la dispoziţie multe ore să studiezi şi să faci încercări, o persoană avizată va realiza mai rapid şi mai bine ceea ce tu experimentezi în timpul liber. Thecon îţi va oferi, clar şi concis, sugestii referitoare la design, logo, optimizare SEO, configurare plugginuri, viteză de încărcare şi alte mici detalii pe care fiecare pagină web le are de pus la punct. Nu trebuie decât să comunici cu ei prin e-mail şi să îţi exprimi nevoile.

Pentru mine experienţa a fost faină şi nu pot decât să mă bucur că nişte gălăţeni de-ai noştri au avut ideea acestei campanii care aduce o notă optimistă blogosferei româneşti. Şi, mai mult decât atât, mă linişteşte gândul că am nişte profesionişti aici aproape. Mulţumesc Thecon pentru comunicarea eficientă, pentru instrucţiunile de utilizare a SEO, configurare şi recomandări!

Dacă ai şi tu un blog, profită de această campanie cât mai ai timp. Succes!

Ana Elisabeta Beliu

One thought on “Înscrie-ţi blogul în campania susţinută de Thecon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top