între noi fie vorba

blog din întâmplări și păreri răzlețe

Știai că… Thecon susține bloggerii din România? Înscrie-te și tu!

Oricine a îndrăznit să se aventureze în crearea unui blog știe că partea tehnică, din spatele a ceea ce se vede online, este hăul în care se duc nenumărate ore. Vrei un layout nou sau alt font? Faci teste. Visezi la alte butoane pentru social media? Instalezi plugginuri. Vrei să înveți cum să faci un backup? Te uiți la tutoriale. Auzi pe undeva despre optimizare și viteză? Pierzi apoi ore în șir documentându-te despre ele.

Practic… dacă vrei să ai un blog actualizat, rapid, responsive (dacă te întrebi ce wtf e aia… don’t worry, am fost și eu acolo!), bine structurat și ușor de parcurs îți vei petrece tot timpul aranjându-l și nu o să-ți mai rămână vreme de scris. Unde mai pui că de multe ori nici nu ai habar că n-ai habar, nici nu știi ce-ți lipsește, nici nu-ți dai seama dacă ești pe drumul cel bun.

Așa că atunci când te întâlnești cu oportunitatea numită Thecon susține bloggerii e musai să profiți de ea și să le ceri ajutorul profesioniștilor. Să completezi formularul de înscriere și să detaliezi, apoi, care sunt nevoile tale vizavi de blogul personal.

Cum se desfășoară campania ”Thecon susține bloggerii”?

Dacă ai un blog / site personal / cum îți place ție să-i zici, completezi formularul de aici iar apoi aștepți să fii contactat de către Thecon. Cel mai probabil veți comunica prin e-mail și poți solicita consultanță și soluții în ceea ce privește logo-ul, design-ul, viteza de încărcare, optimizarea, alegerea și configurarea pluggin-urilor sau orice alte funcționalități ale site-ului.

Știu, s-ar putea ca unele dintre noțiunile de mai sus să îți fie străine. (Hai să fim serioși, nu ne-a zis nimeni că a scrie în online vine la pachet cu a deveni un mic specialist în wordpress!) Așa că dacă nu ai habar ce să ceri, ce-ți lipsește, ce nu merge bine sau ce merge chiar foarte prost… lasă-i pe cei de la Thecon să facă o analiză generală și să îți spună ce ai putea îmbunătăți. Vei primi, gratuit, 2 ore de development și un email explicativ, la final, despre magia care s-a petrecut în spatele blogului tău.

Tot ce trebuie să faci în schimbul acestui serviciu este să povestești într-un articol despre cum s-a desfășurat colaborarea cu Thecon și cum a fost experiența ta. Pe bune, nu primești un text predefinit 🙂

Cum a fost experiența mea cu Thecon?

Primul lucru pe trebuie să îl povestesc este că am mai ”candidat” în această campanie și în 2017. Atunci le-am cerut pentru prima dată ajutorul celor de la Thecon, care au șurubărit prin toate chestiile alea complicate din panoul de control.

Al doilea lucru pe care îl am de menționat este că am jucat, povestit și mâncat cu oameni de la Thecon la câteva ediții ale BAG, că am susținut magazinul lor de fapte bune și că îi recomand cu toată încrederea. Poți să îți lași site-ul pe mâna lor, sunt oameni faini, de încredere!

Deci cum a fost experiența mea la a doua înscriere în campania Thecon susține bloggerii? Am parcurs toți pașii enumerați mai înainte, am primit email-ul, m-am bucurat, le-am spus unde era buba, au rezolvat-o și mi-au oferit indicații despre cum să procedez pe viitor. Și, în plus, au implementat niște module de optimizare a imaginilor, load-ului si de curățare a cache-ului. A fost genul ăla de experiență pe gustul meu, în care am putut comunica eficient și am primit indicații pe înțelesul meu de la niște oameni generoși și pricepuți.

#TheconSustineBloggerii

Dacă ai chestii nerezolvate în spatele blogului tău – sau doar un nor de ceață care îți plutește permanent în jurul capului atunci când intri în wordpress – atunci e musai să te înscrii în această campanie și să primești sprijinul unor persoane care chiar se pricep.

”Pe scurt, îți oferim 2 ore de development în care îți rezolvăm GRATUIT provocările tehnice legate de viteza de încărcare a paginilor, optimizarea pe mobil, încărcarea imaginilor și multe altele, astfel încât tu să te poți concentra pe ce este mai important pentru tine. Adică crearea de conținut, nu-i așa?!

Înțelegem că blogul ocupă un loc special în viața ta și uneori nu prea vrei să fie modificat de persoane externe, dar cu Thecon poți fi sigur că apelezi la o echipă de profesioniști care îți va oferi soluții tehnice personalizate pentru site-ul tău. Dezvoltăm și optimizăm site-uri încă din 2006 despre care poți afla informații pe larg direct de pe www.thecon.ro”, spun cei de la Thecon în invitația de promovare a acestei campanii.

Înscrie-ți blogul / site-ul / sau cum îți place să-i zici ori trimite linkul mai departe altor persoane cărora le-ar putea fi de folos. Experiența va fi pe placul tău, te asigur!

Ana Elisabeta Beliu

2 thoughts on “Știai că… Thecon susține bloggerii din România? Înscrie-te și tu!

  1. primit un mail timely si extrem de detaliat, in care am aflat care sunt prioritatile mele pe lista de to do-uri, de la optmizarea sistemului de actualizare la implementarea unei galerii foto. Si nu intamplator toate aceste cuvinte magice s-au aliniat: in timpul colaborarii Thecon a reusit sa dea stellar blogul meu, sa vina in intampinarea tuturor nevoilor de dezvoltare pe care le aveam, sa ma ajute in alegerea pluggin-urilor si sa implementeze si sa configureze tot ce am dorit. Iar in final am primit mailul cu explicatiile necesare care m-au ajutat sa inteleg ce magie se intampla in spatele site-ului meu.

    Felicitari pentru aceasta campanie si pentru devotamentul cu care ii oferi bloggerilor suportul tehnic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top