între noi fie vorba

blog din întâmplări și păreri răzlețe

Bloggers Arena Galaţi sau cum să dansezi sâmbăta, în amiaza mare

Despre Bloggers Arena Galaţi – ediţia cu numărul 4 – nu pot să vă spun decât că a fost cea mai faină combinaţie între a discuta câte ceva despre blogging şi o porţie zdravănă de distracţie.

Nu am reuşit să ajung la ediţiile anterioare ale BAG pentru că nu prea stau locului în weekend. Însă de data asta s-a nimerit să fiu în Galaţi şi chiar mi-am dorit să aflu ce mai povesteşte lumea despre online. Da, ştiu, atunci când ai un blog esenţial este să scrii pe el 🙂 Tocmai de aia mă bazam pe un impuls suplimentar de la oamenii mai activi în domeniu.

Statisticile oferite de organizatori zic că am fost vreo 50 de persoane la acest BAG. Şi tind să cred că au numărat bine, pentru că nu am reuşit să reţin chiar toate feţele de acolo. Evenimentul a început cu o discuție la care au participat bloggerii prezenți și cei în devenire. A fost subliniată, încă o dată, ideea de creșterea a comunității locale din mediul online şi sper ca de data asta să se concretizeze cumva.

Ce-am făcut în restul orelor de pe afiş? Păi, ne-am îndeletnicit cu joacă, bere, cafele, poze, dans, mâncare. Nu neapărat în ordinea asta! Au fost organizate turnee de Fifa 18 2v2 și Gran Turismo pe PS4, Dance Central 3 pe Xbox Kinekt, CS:GO 5vs5 și Catan iar competiţia a fost pe bune. Cât despre titlu, oamenii ăştia m-au convins să dansez sâmbăta,  în amiaza mare, pe melodii pe care nu aş fi dansat nici noaptea, după trei beri. Ceea ce înseamnă – categoric – că atmosfera a fost tare prietenoasă.

BAG4 îşi datorează buna desfăşurare atât organizatorilor cât şi partenerilor care şi-au oferit sprijinul. Burger House – care a oferit masa de prânz. Fabrica de bere Martens care a avut grijă să țină frigiderul ocupat cu bere. Max Fitness care au pus la bătaie abonamente la sală. AdQuest IT pentru susținerea turneului de CS:GO. Brutăriei Frontera pentru dulciurile și gustările puse la dispoziție pentru toată ziua. Fresh – care a trezit participanții cu o cafea bună, de la prima oră. Cabina FotoBox  și ale sale accesorii au colorat atmosfera. Thecon și Adquest pentru locație și suport în organizare.

Bloggers Arena Galați este o oportunitate pentru persoanele care vor să se implice în comunitatea online a orașului, dar şi pentru partenerii care pot beneficia de promovare prin intermediul blogurilor și al rețelelor de socializare.

Urmează o ediție viitoare? Cu siguranță. Va fi mai mare și mai mișto!

Foto: Vlad Mototolea – PicturePerfect.roMarian Puțirac

Ana Elisabeta Beliu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top