Și tu cauți cadouri deosebite? Uite o listă care te poate salva!

Dacă ai o familie mare, sau colegi mulți, sau prieteni numeroși, sau pe toate la un loc, atunci probabil că te afli în locul ăla negru de unde nu mai izvorăsc idei de cadouri. Și cu cât cauți mai mult să alegi ceva special, cu atât te afunzi mai tare în noianul de obiecte banale. Alegerea unor cadouri deosebite poate fi cea mai mare provocare, asta e clar. Dar cui nu-i plac provocările și victoriile, de orice fel!?

Oricât ai căutat, pe net sau în magazine, poate că n-ai găsit încă acel ”ceva” care să pară potrivit, pe gustul tău, pe măsura bugetului ori care să pornească un val de entuziasm. Așa că de dragul tău, al meu, și al tuturor celor care se simt neputincioși atunci când caută cadoul potrivit, am pornit o Listă cu Cadouri Altfel. Sper să îți fie de folos și să găsești măcar o idee nouă aici:

»» Dacă ești în căutarea unui cadou pentru un iubitor de muzică poți alege – din shop-ul Overground Music – produse personalizate cu Byron, Eyedrops,Melting Dice, Omul cu șobolani, Pinholes, Robin and the Backstabbers, The Mono Jacks, Toulouse Lautrec și alții.

»» Eightera WOOD ART este un atelier pecializat în producerea articolelor ecologice, din lemn, oferind elemente de decor pentru casă și evenimente, suvenirure, cadouri și accesorii diverse.

Eightera WOOD ART

»» Pe Transylmagica orice produs cumpărat vine la pachet cu un arbore plantat! Poți alege între diverse accesorii, cărți sau un kit de plantat un molid, iar darul vine însoțit de o faptă bună pentru natură.

»» Puzzle-uri mecanice 3D, din lemn, și pentru copii și pentru adulți. Răsfoiește-le site-ul, pentru că produsele arată senzațional!

»» Produse unicat din ceramică lucrată manual. Recomand Ceramical, o pagină pe care o urmăresc de muuultă vreme. Dar mai sunt mulți alți meșteri în domeniul ăsta care te fascinează într-o clipă

»» Bijuterii și accesorii exclusiviste, realizate de designeri români, găsești pe Buline.ro

»» De la Atelier Merci poți cumpăra haine – pentru bărbați, femei și copiii – însoțite de o faptă bună. ”Acesta nu este un PRODUS. Este un GEST. Prețul său nu este o sumă de bani. Este o ȘANSĂ. Donațiile obținute susțin cauzele medicale și sociale ale asociației MERCI CHARITY BOUTIQUE. Detalii pe facebook sau website.”

»» Un abonament la Decât o Revistă (DoR) – o publicație independentă la care sunt abonată de câțiva ani și pe care o recomand ca sursă de informare și deschidere a orizonturilor. Jurnalismul care îți dă curaj să faci schimbări în viața și comunitatea ta.

»» Experiențele cadou pot fi surpriza ideală pentru aventurieri. Am povestit aici despre zborul cu motodeltaplanul, dar găsești încă multe alte idei pe site-uri cum ar fi creatoriideoferte, complice, experimentează sau oricare alte rezultate ale google-ului în sfera asta. Poți alege între zboruri de tot felul, echitație, sporturi pe apă, pilotaj, degustări și multe altele, care implică sau nu adrenalină. Sau chiar un curs de prim ajutor!

»» Pe Urban Bag găsești genți, rucsacuri, portofele și agende confecționate numai din materiale naturale precum pânza și pielea naturală neprelucrată

»» Săpunuri și cosmetice naturale poți comanda din magazinul Fain. Produsele au la bază uleiuri și unturi vegetale bio, presate le rece, şi cele esenţiale, obţinute doar din plante, prin procesul distilării cu abur, infuzii din plante medicinale și produse apicole certificate

»» Produse realizate manual cu scopul de a strânge fonduri în beneficiul copiilor grav bolnavi pe care Asociația Mame îi ajută. ”Acesta nu este un act comercial de vânzare-cumpărare, ci o modalitate prin care persoanele fizice pot dona, iar persoanele juridice pot sponsoriza activitatea organizației”

»» Mărgelușa face bijuterii și obiecte decorative din argilă și lemn, pictate manual. ”Creațiile mele sunt o reinterpretare a simbolurilor ancestrale. Aceste podoabe sunt unicate, fiecare accesoriu având o poveste și o energie aparte.”

»» Pe Lampadaria găsești niște perne tare frumoase, huse pentru cărți, săculeți, seturi de călătorie și alte produse textile cu totul deosebite.

Lampadaria

Ce zici de recomandările mele? Ai găsit ceva de folos? Te rog să lași un comentariu cu alte sugestii de cadouri deosebite cu care să completăm lista.

Foto deschidere articol: pixabay

Ana Elisabeta Beliu

One thought on “Și tu cauți cadouri deosebite? Uite o listă care te poate salva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top