între noi fie vorba

blog din întâmplări și păreri răzlețe

Câştigă o invitaţie dublă la cel mai grozav show de improvizaţie!

Dacă nu ai aflat deja, e trist. Dar mai ai o şansă! Joia asta avem programată iarăşi o porţie copioasă de râs, servită cu mare măiestrie de Social Act Theatre. Într-o nouă ediţie a unui I’M PRO SHOW-ul ce îmbină (cel mai fain posibil) jocul actoricesc, spontaneitatea şi umorul, descrețind chiar și cele mai încruntate frunți! Personajele principale ale serii vor fi: Radu-Andrei Horghidan, Florin Toma, Oana Mogoş, Răzvan Clopoţel, Ştefan Aleksandru Forir plus Damian Vlad – Dudu Mic – la pian şi, desigur, Onor Publicul 😉

Ca martor a unor reprezentaţii anterioare, garantez că spectacolul nu seamănă cu nimic din ceea ce am mai văzut pe scena gălăţeană. Nici măcar cu I’M PRO SHOW-ul anterior! Pentru că fiecare reprezentaţie este unică şi se ţese acolo, direct sub ochii plini de lacrimi de râs ai publicului. Dovezi aici, în pozele făcute de mine la sfârşitul anului trecut. Sau mai bine live, chiar la evenimentul care va avea loc joi, 12 februarie, începând cu ora 20:00, la Union Jack Studio. Preţul unui bilet este de numai 20 de lei, iar pentru informaţii şi rezervări poţi apela oricând numărul: 0757 888 691.

După cum spuneam mai înainte, poţi câştiga o invitaţie dublă la reprezentaţia de joi. Ce trebuie să faci pentru asta? În primul rând e musai să laşi un comentariu la această postare, în care să spui ce aşteptări ai de la acest show de improvizaţie. Apoi este obligatoriu să dai share event-ului pe pagina ta de facebook (dacă nu ai pagină de facebook nu e problemă, îţi ia 10 minute să-ţi faci). Şi să promiţi solemn că vei posta după spectacol o părere proprie pe pagina ta… web/blog/facebook/twitter sau ce-o fi. Noi te credem pe cuvânt şi ştim categoric că va fi o părere bună 😉 Câştigătorul va fi desemnat miercuri seară, undeva după ora 19:00, cu ajutorul random.org.

Succes şi voie bună!

Ana Elisabeta Beliu

20 thoughts on “Câştigă o invitaţie dublă la cel mai grozav show de improvizaţie!

 1. Aici se trage linie şi se extrage câştigătorul. În ordinea postării comentariilor, fiecărei persoane i se va aloca un număr. Excepţie face Georgiana Vînău, care este PR-ul trupei Social Act Theatre.
  ___________________________

  1. Alina Toma
  2. Camelia Costea
  3. Lavinia L.
  4. Ina
  5. Coloraida
  6. Alex
  ___________________________

  Câştigătoarea invitaţiei duble este, cum altfel?, numărul norocos 3 🙂 Lavinia. O rog să mă contacteze pe pagina de facebook a blogului sau pe cea personală. Ori prin formularul de contact de pe mail. Termenul este mâine, la ora 13. În caz contrar… invitaţia dublă va merge la o altă persoană.

  Vă mulţumesc tuturor pentru participare şi pentru îndrăzneală!

    1. Multumesc tare mult pentru acest premiu! A fost un spectacol mult mai misto decat ma asteptam. Abia astept sa merg iarasi, sa rad cat pentru o saptamana intreaga :))) felicitarile mele actorilor

 2. Seară, ambient plăcut, companie bună, gânduri şi idei şoptite… sunt ingredientele perfecte pentru un spectacol care să te elibereze de banalitate şi să te inspire.
  Uşor, uşor Galaţiul îşi educă gusturile.

 3. Imi doresc mult sa merg la aest spectacol… i-am mai vazut si sunt super! particip la concurs pentru bilete la social act

 4. Suuuper!! De cand imi doresc sa ii vad! Particip… Am tot auzit de actorii de la SOCIAL ACT THEATRE si imi doream sa ii vad in carne si oase si sper sa castig!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top