Despre mine

Helău,

Sunt Ana și scriu pe blogul ăsta din 2015. Pentru că gândurile ”pe hârtie” mi-au dat mereu aripi, pentru că nu vreau să mă opresc din a face un soi de jurnalism deși am demisionat din domeniu, pentru că google-ul nu le cuprinde încă pe toate cele la care caut eu răspunsuri, pentru că schimbând impresii și idei ne vom cunoaște tot mai bine pe noi.

Despre mine? Hoinăresc adesea prin munți și pe dealuri, cu bicicleta sau în bocanci. Beau bere rece când încep să scriu și nu numai. Nu am tv dar sunt totuși omul care află înaintea altora, care știu ce și unde se întâmplă. Îmi plac călătoriile și relaxarea aia de neprețuit pe care mi-o aduce umblatul prin locuri străine. Ascult uneori prea aceeași muzică și port prea aceleași haine, dar lucrurile cunoscute îmi dau un confort de care nu m-aș lipsi chiar ușor. Mi-s dragi oamenii și le ofer uneori prea mult credit. Încerc să învăț să ascult mai mult, să întreb mai mult, să judec mai puțin. Mă simt mai mereu ca fugită dintr-o închisoare, cu poftă nestăvilită de libertate și de aventură. O fi ceva în neregulă cu mine?

Despre mine cea din CV? Am peste 15 ani de când lucrez fără pauze, deși uneori chiar îmi zic că aș merita una. Ca orice om cu studii superioare care se respectă, am diplomă de jurnalist dar lucrez ca graphic designer. Trag linie până acum și mă declar o norocoasă: m-am distrat exagerat de mult la joburi în toți anii ăștia. După job – uneori și înainte sau în timpul lui – lucrez la multe proiecte de voluntariat care mă fac să mă simt și mai utilă.

De ce ”Între noi fie vorba”? Pentru că fiecare text de pe blog a fost mereu scris pentru sau cu gândul la cineva. Pentru că mi-am dorit mereu să ajut, să intrig sau să explic prin scris. Pentru că pe mine lecturile mă ajută, mă învață ori mă completează și mi-am dorit ca asta să pot face la rându-mi pe blog.

Vă mulţumesc vouă, tuturor celor care sunteți curioși!

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top