între noi fie vorba

blog din întâmplări și păreri răzlețe

Despre mine

Sunt Ana și scriu aici din 2015. Când e vorba doar despre mine deschid un jurnal și-mi las acolo toate gândurile, fie ele negre, fie gri sau muștar, fie în toate culorile curcubeului. Când poate fi vorba despre noi, despre comunitate, despre lucruri care ne aduc laolaltă, despre locuri și experiențe pe care le putem avea în comun, atunci deschid blogul și îmi adun ideile aici.

Să spun câte ceva despre mine? Hoinăresc adesea prin munți sau oriunde, cu bicicleta ori în bocanci. Îmi plac călătoriile și relaxarea aia de neprețuit pe care mi-o aduce umblatul prin locuri străine. Încerc să învăț să ascult mai mult, să întreb mai mult, să judec mai puțin. Mi-s dragi oamenii, îi caut fiecăruia un loc confortabil în sufletul meu și mi-l caut pe al meu într-al lui; dar dacă nu le găsim nu-i nimic. Nu am televizor de mulți ani și mă minunez pe ce își consumă oamenii timpul ori de câte ori ajung în fața vreunuia. Ascult uneori prea aceeași muzică și port prea aceleași haine, semne ale unui confort de care nu m-aș lipsi chiar ușor.

Despre mine, cea din CV? Am început primul job la 18 ani și am schimbat câteva până acum, fără pauzele alea mari la care am tot visat, deși chiar aș merita una. Ca mulți dintre cei cu studii superioare – care învață una și fac apoi cu totul altceva – am o diplomă de jurnalist dar lucrez ca graphic designer. Trag linie până acum și mă declar o norocoasă: m-am distrat extrem de mult la joburi în toți anii ăștia, am învățat mereu lucruri noi și i-am lăsat pe cei din jur să mă convingă cum să am mai multă încrederea în mine. Nu știu ce voi face peste zece ani, dar cu siguranță va fi tot ceva de care să mă bucur.

De ce Între noi fie vorba? Pentru că mi-am dorit întotdeauna să ajut, să intrig sau să descâlcesc idei prin scris; să scot la suprafață mai mult; să subliniez ceea ce alții nu au curaj; să mă caut pe mine și să găsesc locul unde, de fapt, ne-am adunat mai mulți.

Vă mulţumesc vouă, tuturor celor curioși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top