Leru.ro – magazinul online cu fapte bune, cadouri și bucurie

Dacă ești în căutare de cadouri ori vrei să faci o faptă tare bună intră pe Leru.ro. Primul magazin online de fapte bune din România este un proiect caritabil menit să ajute la susţinerea educației unor copii cu situații materiale precare din județele Galați, Brăila, Vrancea și Vaslui, alături de partenerii voluntari Open Hub și Thecon.

În acest an proiectul își propune să strângă și să doneze contravaloarea a 10 burse, menite să susțină timp de un an educația unor copii cu rezultate excelente la învățătură care, din cauza sărăciei, sunt în pericol de a abandona școala. Toți banii strânși vor fi folosiți de Fundația Inimă de Copil pentru a oferi bursele lunare, rechizite, ateliere de dezvoltare personală și sesiuni de consiliere pentru că acești copii care au nevoie atât de sprijin emoțional cât și material pentru a-și urma visurile și pasiunile.

Cum poți contribui și tu cu fapte bune?

… sau le poți face chiar pe toate trei, mai ales dacă ai deficit de fapte bune pe anul ăsta!! 🙂

Un sat, un copil

Neșansa unui copil de la sat, provenit dintr-o familie fără posibilități materiale, poate ajunge să îi cârmuiască viața. Nu ne putem dori decât să le schimbăm viețile câtor mai mulți copii excepționali, care riscă să fie năruite din cauza sărăciei.

Contravaloarea unei burse care să asigure tot ce are nevoie un elev în procesul educațional, timp de un an, este de 1200 de euro. Așadar, pentru îndeplinirea obiectivului și pentru a pune câteva piatre de temelie în viețile unor copii, proiectul Leru.ro își propune să strângă suma de 60.000 lei.

”Pe această cale invităm artiştii, influencerii şi persoanele juridice să ni se alăture și să ne unim forţele în lupta contra neșansei. Astfel, cei interesaţi pot dona diferite obiecte din categoriile jucării, decorațiuni, vouchere achiziție servicii sau produse, cărți și bijuterii care vor fi listate pe leru.ro, iar cei care cred în cauza noastră vor putea licita pentru acestea. Donațiile vor putea fi făcute până la data de 15.01.2022, iar sumele obținute în urma licitaţiilor vor fi donate pentru a asigura bursele cât mai multor copii din proiectul «Un sat, un copil», spune Corina Nechifor de la Fundația Inimă de Copil.

Hai cu faptele bune, pe Leru.ro!

Ana Elisabeta Beliu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top