între noi fie vorba

blog din întâmplări și păreri răzlețe

Anul ăsta dăruiește fapte bune! Le găsești în magazinul online Leru.ro

Știu că te-ai săturat să cumperi șosete și dulciuri din lipsa ideilor de cadouri. Dar am o veste bună: anul ăsta poți alege să dăruiești multe fapte bune! Intră pe Leru.ro, răsfoiește produsele și comandă-le pe cele potrivite. Și nu uita, înainte să le împachetezi, să adaugi un bilețel sau o felicitare în care să așterni câteva gânduri frumoase, ca să faci darul și mai prețios!

Ce este Leru?

Leru este magazinul online de fapte bune pus la cale de Open Hub și Thecon, pentru al doilea an consecutiv. Un proiect caritabil unde te poți implica prin donații care vor susține educația copiilor cu situații materiale precare din județele Galați, Brăila, Vrancea și Vaslui.

În acest an proiectul Leru.ro, în parteneriat cu Fundația ”Inimă de copil”, își propune să achiziționeze 100 de tablete, echipate cu manual interactiv de utilizare și acces gratuit la internet. ”La fel ca în ediția anterioară, ambiția noastră este de a defini cuvântul ler ca simbol al filantropiei în preajma sărbătorilor de iarnă, dar mai ales de a susține educația viitoarelor generații”, spun cei care se află în spatele acestui magazin online de fapte bune.

100 de copii mai aproape de educație 

Sistemul de învățământ trece acum, în pandemie, printr-o nouă etapă: școala online. Deși pare o soluție la îndemână, pentru copiii care provin din familii defavorizate învățământul online încă pare un vis îndepărtat.  Campania Leru.ro vrea să aducă 100 de elevi din județele Galați, Brăila, Vrancea și Vaslui mai aproape de școala online, prin intermediul donațiilor.

Așa că voluntarii Lerului se vor ocupa de expedierea produselor licitate și tot ei vor avea grijă de achiziția tabletelor, echiparea lor și livrarea către copiii beneficiari, la domiciliul acestora, aproape de începutul noului semestru școlar.

Intră zi de zi pe Leru.ro

O să îți vând un pont: intră zilnic pe magazinul de fapte bune Leru.ro, pentru că apar mereu produse noi care s-ar putea să te intereseze! De asemenea, poți trece și pe la secțiunea Donează un produs dacă îți dorești să contribui cu obiecte sau servicii care ar putea fi licitate în sprijinul acestei cauze. Sau pur și simplu donează, oricât poți, pentru achiziționarea acestor tablete.

Și distribuie campania pe pagina ta de facebook, pe grupul de whatsapp al familiei, în mailurile către colegi… pentru ca Leru să molipsească tot mai multă lume.

Spor la dăruit fapte bune!

Ana Elisabeta Beliu

2 thoughts on “Anul ăsta dăruiește fapte bune! Le găsești în magazinul online Leru.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top