între noi fie vorba

blog din întâmplări și păreri răzlețe

Hope on Wheels – Dăruiește-le speranță pacienților cu boli incurabile!

Hope on Wheels este evenimentul care culege speranță și sprijin pentru pacienții cu boli incurabile îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței. Targetul campaniei îl reprezintă strângerea fondurilor necesare pentru 1000 de ședințe de kinetoterapie care ajută la recuperarea sau menținerea mobilității pacienților cu boli incurabile, cu ajutorul sponsorilor, voluntarilor și al donatorilor.

Nu-i nimic dacă îți sunt străine cuvintele de mai sus… ești chiar un norocos!! Să fii pacient sau rudă ori prieten al unei persoane fără cale de vindecare înseamnă să rostogolești de multe ori cuvinte greu de rostit. Și, mai ales, să te lupți cu sistemul de sănătate sărăcăcios, care se preocupă mult prea puțin de pacienții cu boli grave.

Poți contribui și tu – donând, pedalând sau dând mesajul mai departe.

Donează pentru a spori ajutorul!

În această campanie m-am alăturat participanților care au inițiat strângeri de fonduri pentru pacienții cu boli incurabile îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței. Împreună cu ceilalți Galatomi, am reușit deja să adunăm bani pentru o parte din ședințele de kinetoterapie de care au nevoie pacienții HOSPICE Casa Speranței. Iar campania continuă până 16 mai, când sperăm să atingem ținta propusă.

De ce să donezi? Mi-ar plăcea să găsești un motiv al tău și să te bucuri de binele pe care îl dăruiești. Cu gândul la o persoană dragă cu diagnostic oncologic sau alte afecțiune gravă. Sau pur și simplu pentru necunoscuți pe care îi poți vedea pe pagina de facebook Hospice Casa Speranței.

Orice donație contează pentru pacienții cu boli incurabile iar sumele colectate se vor traduce în clipe de bine pentru pacienții HOSPICE, în perioade în care ei pot să își folosească corpul și să câștige timp.

Hai cu bicicleta!

Pe 15 și 16 mai, la Hope on Wheels powered by Decathlon, ieșim împreună să pedalăm pentru pacienții HOSPICE. Fiecare kilometru parcurs înseamnă fonduri pentru susținerea serviciilor de kinetoterapie, atât de necesare în îngrijirea pacienților cu diagnostic oncologic sau alte afecțiuni grave.

Eu abia așteptam ocazia să mai ies la o plimbare pe două roți! Și avem două zile la dispoziție să pedalăm, să punem speranța pe roți, oriunde am fi, în țară sau peste hotare, la prima ediție HOPE on WHEELS. Două zile în care pasiunea noastră pentru mersul pe bicicletă se transformă în ajutor pentru copiii și adulții cu boli incurabile îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței.

Cursele HOPE on Wheels, powered by DECATHLON sunt:  Bike STARTER – 10 km  *  Bike for GOOD – 20 km  *  Bike MANIA – 40 km. Ce ai de făcut? Alege cursa și traseul care ți se potrivesc și înscrie-te aici.

Înscrierile sunt gratuite iar DECATHLON, sponsorul principal al evenimentului, va dona câte 1 euro pentru fiecare kilometru înregistrat în competiție în beneficiul pacienților HOSPICE. Accepți provocarea? De tine depinde cât de departe ajungem!

Cât de departe putem duce speranța împreună?

Tineri sau vârstnici, oamenii care luptă cu o boală incurabilă au nevoie de mișcare pentru a-și stimula sistemul imunitar și pentru a sprijini lupta organismului cu boala. Iar mulți dintre ei nu și le permit. De aceea, peste 5.000 de sesiuni de kinetoterapie sunt realizate în fiecare an gratuit la HOSPICE Casa Speranței, pentru pacienții de toate vârstele. Dar pentru ca povestea asta să meargă mai departe este nevoie de ajutorul nostru, adunat la un loc…

Adaugă și tu speranță! Donează, pedalează, trimite vestea mai departe sau – de ce nu?- fă-le pe toate trei.

Le mulțumesc tuturor prietenilor, cunoscuți sau anonimi, care au donat pentru această cauză! Datorită vouă știu că lupta mea și a altora nu este în zadar

Ana Elisabeta Beliu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top